if you can't be small, you should not be at all.

helgen har varit bra. spöade marion i bowling i fredags med andreas, dock var hon distraherad av andra saker. kunde inte hon rå för! lördagen blev jättelugn, riktigt skönt. avslutades med bio love or other drugs. mycket bra film enligt mig. största popcornbyttan jag sett någonsin.

söndagen blev också lugn. åkte och tränade, så tråkigt att vara på sidan! sen åkte vi till ingelsta. sa hej till wille som hon numera heter. sen fyndade jag en ny kavaj eftersom att min gick sönder. ska börja läsa tvättrådslapparna. den är olaglig så att säga. men är supernöjd för den nya är finare och ett riktig kap!


oh nana.

skorvarna på tatueringen kliar så jag snart blir galen.
idag har varit en bra dag!

vilken tabbe.

när man skickar fel brev till fel jobb så får man känslan av att allt inte flyter som de ska just nu. de gör de verkligen inte! virrig, hängig och allmänt trött. längtar till helgen massa. då kommer andreas och då väntar massa roligheter. bland annat har jag tänkt spöa han och marion i bowling på fredag. enkel match!

nu är de duschen. ska sen lägga mig i min nybäddade säng och försöka somna i tid för en gångs skull. de är dåligt med sånt nuförtiden, kroppen vill inte helt enkelt.

godnatt.


extrajobbande dalkulla.

sitter här med ett färdigt cv och personligt brev iaf. hoppas att någon vill ha mig bara. för behöver verkligen ett jobb här nere i norrköping, vore underbart! sen är de skit samma vad de är. är inte kräsen!

nu är de dags för mat och träningsladdning.

södracupen.

gårdagen va sjujäkla lång. samling sju och första matchen i mjölby kvart i nio. vi tog oss ända till semifinal där vi åkte ut mot cupens enligt mig bästa lag. bra insats av oss alla!

roligaste var nog hemvägen. skrattade så magen värkte. i angelicas bil finns ingen fläkt och i minusgrader är de inte alltid lätt att se vart bilen åker åt för håll. fint när hon måste stanna och gnugga rutan innan hon svänger! fantastiska bilder i huvudet där hon klär in hela bilen i folie och spolarvätska bara för att jossan sagt att de är bra. härliga tjejer.

idag känner jag mig ganska överkörd, men otipppat pigg i benen ändå. inte allt för smärtsamt att röra på sig. undrar hur stina känner sig..

mums.

blir lite ledsen för att jag har träning på sändningstiden för de är så bra!

http://www.tv3play.se/play/239262



we don't waste no precious time.

pappa ringde imorse runt halv nio kanske. han frågade om han väckte mig och de gjorde han inte. men.. somnade om snabbt efter de och sov en timme till. för varför ska jag gå upp när jag ändå inte har något att göra? kommer bli förslappad. de är på kvällarna jag har något att göra när vi har träning.  jag märker själv att jag gör för lite. kan inte sova på kvällarna om jag inte haft träning innan. jag gör inte av med lika mycket energi som jag brukar. måste skaffa mig en hobby... insåg dock att ett jobb kommer bli ganska svårt att få om dom inte accepterar alla konstiga tider som man kan jobba. får göra ett försök iallafall!





nu är du med mig jämt. men saknar dig ändå!!




lite wild and crazy.

gick all in idag. skulle kika runt lite vart jag skulle göra min tatuering och så. men så visade de sig att house of pain hade tid direkt. jag visste ju hur den skulle se ut så jag slog till! är nöjd. nu ska den sitta där forever and ever. maja, matilda och wilma - mamma du är också med på ett hörn ;)

bilderna är ganska dåliga då dom är tagna med mobilen. de är lite rött och så fortfarande!

 

W & M

what the..

idag har jag funderat på vad som är problemet med en majoritet av norrköpings hundägare. tror dom att de är okej att inte plocka upp bajset för att de är snö? gräver dom en grop åt hunden och sen täcker över den eller? för nu när de är töväder är de sjukt äckligt! hundbajs överallt! de liksom smälter fram. får hålla ett öga på fötterna konstant för att slippa äckliga snedsteg. plocka upp......


hela livet är ett disco.

urtrevlig middag vid emma igår! bra människor - bra mat. utgång på puls. mycket folk, mycket mongon men helt okej med kul! hanne tog de lugnt... eller? födelsedagsbarnet gick all in totalt, mycket nöje. lulu slår till på hemvägen. busig tjej.

men frågan återstår, vem är han?
dyker upp från ingenstans och tar över bilden totalt.


inspiration.




han vet.

rätt.


det verkar som hon överlevt sen sist jag såg henne.

bloggen är totalt öde och totalt trist skulle jag vilja säga. inläggen är varken överflödiga till antal eller innehåll. men.. eftersom att jag nuförtiden har extremt mycket fritid kanske det blir ändring på det hela. som att vända på ett papper.

sista terminen sen är det dags för vuxenliv, eller hur va de nu?




home is where your heart is.


RSS 2.0