steffe och sussie.

känner mig riktigt duktig. fg imorse med info, promenad och nu har jag dammsugit hela lägenheten, gjort rent badrummet m.m. tänt ett doftljus i mitt rum så nu luktar det mumma! jag älskar hösten på det sättet, ljus, mys och frisk luft. och såhär i början är det ganska mycket sol också.

däremot tycker att det är på tiden att jonna och co kommer ner. tänkte att jag skulle försöka locka henne med att dansbandskampen är i teknikhallen bara ett stenkast från där jag bor från 1:a oktober eller nåt sånt.
hon och sannis hänger så fint på min vägg, men vore mycket bättre att ha dom här på riktigt.

nu är de strax dags för lunch med lukas, om han inte glömt mig.

ciao.




saknar min skrutt.

this is the first day of my life.

har haft torka.

kvällen igår blev verkligen inte som vi tänkt, men intressant! och kul. jag höll iaf på att vibrera av stolen på pizzerian. träffade två av andreas vänner hemifrån för första gången. och dom gjorde min kväll.

nu rensar jag garderoben. helt plötsligt kom min svarta tröja med luva och grön text utramlandes. den är trasig i mudden och ganska sliten, tappat lite färg. vet inte om jag kan slänga den. hela högstadiet drog jag ofta runt i tröjan och den har varit med om massa minnen.

- I'm glad I didn't die before I met you.

gris som gris.

lite tomt här nu ett tag, varit hemma i smebacken. vilket betyder att jag inte haft tid att skriva något. när jag väl är hemma planerar tidsoptimisten i mig fullspäckade dagar, vill hinna med så mycket som möjligt och träffa så många jag bara kan! lyckades bra med att fylla mina dagar som varit. fredagen handlade bara om kräftorna och fisket. om vi lyckades bra är en annan historia. skrattade nästan ihjäl mig en gång iaf. de va så att tårarna kom efter att jag först trillat av stolen.

lördagen innebar kräftkokning såklart, efteråt fotboll i ludvika, springtur med moster och utgång. och söndagen blev någorlunda lugn med cykling, fotbollstittande, kortspel och massa ätande. igår tog jag tåget ner till staden igen och spelade på kvällen match. förlust med 1-0, riktigt surt. 

idag är jag tydligen ledig eftersom att min syv inte har någon koll. blir nog en bra dag.

ciao. 


I wanna go for a ride.

jag tyckte nyss att det var måndag och torsdagen som jag sett fram emot är redan här! känner mig nästan lite stressad över min planering och grejer jag ska fixa. packning, matlagning och stressen efter träningen. men det blir nog bra. jessi, mina räddare i nöden, skjutsar mig i dunderfart till stationen sen.
har varit på stan på förmiddagen och gjort ärenden med marion. lyckades köpa med mig ett par örhängen också (y) och nu fixar jag in ännu mer bra musik på ipoden sen är jag nästan redo för resan!

I still run this thing like a dancehall queen.

Har nyss kommit hem från ett spontant träningspass på fyrby med vickan och jessi. känns bra att det blev av. sprang spåret och sparkade boll. vurpade och skrattade men imellanåt var vi grymma. annars har dagen haft sin gång med promenad, mat och entourage!
insåg nu när jag slog på min ipod som är nyladdad med musik, att ena hörluren glappar. tråkigt, får be dedor om skjuts till jula imorgon! nu ska jag slänga ihop nå mat.

ciao.

haaaayyyyeeeaa!

har varit ute och powerwalkat i vrinneviskogen i en och en halvtimme idag på förmiddan. lyckades träffa mongon och damer från jehovas, plus att jag ett tag trodde jag gått vilse. alltid när jag är själv, vad är felet? annars har dagen varit lugn och skön.

träning på kvällskvisten och sen lite karate kid. müsiiigt värre. nu blir det sängen med laddning för egenträningen imorgon med bra folk från laget! 

natti. 




































ska också bli så vig.


det snurrar i min skalle.

fredag, 2-0. arg som jag vet inte vad.
lördag, 3-0. spelade 30 min och kände mig pinsamt dålig. gräv ner mig.

men det mesta ont för något gott med sig och kvällen blev bra. spenderades med söta tjejer först
och sen utgång på hugo. familjen gjorde min kväll, gick igång, marran vet! sen lite max och hemgång
innan stängning. aldrig hänt oss förut. det var varmt och äckligt svettigt.

däremot är jag jätteledsen för att jag inte kunde vara hemma igår och dansa med amanda berg som
fyller år idag! men jag dansade lite åt henne igår. grattis hjärtegull!


hundratusen röster skriker efter något mer.

bloggstrejken är över. ska försöka hålla folk uppdaterade om vad som händer i mitt intressanta liv!
sommarlovets sista dagar glider sakta men säkert förbi och snart lunchar vi överkokta makaroner och
hårda-i-kanten-falukorvsbitar på degeer igen. sista året, NS3B! sen då?

om en timme ca beger sig eneby bk div 3 mot mjölby för match mot ai. och imorgon beger sig div 2
mot jönköping för match mot husqvarna. hårt liv.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0