luciadagen.

ångrar inte en sekund att jag tog mig upp tidigt för att kolla på lucia, trots att min enda lektion inte är försen 14:50! hur mysigt som helst va de och hur bra som helst va dom. bli knappast bättre.

den här helgen var lite smågalen. fredagen sönderstressad och lördagen, ja, what went wrong? för mig gick inget wrong dock men mycket annat! de traditionella julbordet var mumma och folket flumma, inspireras av andreas och emmas julrapp! haha. lussetåget sjöng också fint. undrar hur dom vet allt?

halsdukar såldes igår, de tränades och de städades. vill bli av med den här jävla förkylningen någon gång. de är inte okej. hoppas veckan går fort. till helgen väntar julbord och skinkcup!



igenproppad.

tror jacob smittat mig med någon form av polyp när han va här? min näsa är helt igenkorkad och halsen nästan i princip lika så. blir ingen cup i helgen som de var tänkt. eller jag hade inte tänkt så mycket eftersom att jag glömt att vi ens skulle vara med i en. ska åka och kika på tjejerna iallafall har jag planerat!

annars har dagen inte bestått av mycket. sovit en del för de behövde min kropp. gillar inte de här med att vara sjuk. blir rastlös. ska fixa med lite psykologi nu!

snart är jag hemma vid dig mitt hjärta.


snöfall.

igår tog jessan död på mina ben på gymmet med löpning. trodde hon skoja när hon sa en mil. vi ska ju drillas varannan dag nu med hennes schema. vi ska bli biff. vi tog oss genom timmen och vi gjorde de bra, är nöjd! förhoppningsvis släpper min morgonförkylning tills ikväll så jag kan träna, vore trevligt.

nu ska jag plugga, plugga, plugga så jag får klart allt. sen är de julhandling på maxi som gäller!

på söndag kommer jag och marion sälja våra stickade halsdukar på julmarknaden i linden mellan 12:00 och 16:00. alla som är intresserade är varmt välkomna!

hey dude, saknar dig.


tequila.

i fredags anlände joni till norrköping med den viktiga rullväskan efter sig, lika glad som alltid! vi tog oss hem via ica och  började med maten. sen kom även jessan. mysig kväll! vi somnade sent efter att vi skrämt upp varandra med gamla minnen. klättrade på folks tag, varit med om en spökmoped och blivit jagade av en vit liten bil m.m. ´

vaknade utan att vi drömt konstiga drömmar igår. fixade med frukost osv inna vi gick ner till paus för lunch med nilsson och ak. vidare till stadium arena sen för AT-cupen och nog sagt om den. när de var över kom pärtan, jake och pinn mycket lägligt! åkte och vände lite överallt och sen hem till mig. vi fixade och donade oss inför kvällen. en powerhalfhour innan jag fick skjuts ner till otten för lagfest med herrarna! åt mat och de delades ut priser. kvällen rullade på och tiden fram till klockan tre gick djävulskt fort! men kvällen var askalas! bara massa trevligt folk och alla var på toppen humör. kan också bero på att alla var i sin allra bästa form. dansade oss fram till slutet och sen gick vi hem via donken.

vi som ville sova idag fick inte riktigt de eftersom att vi delade lägenhet med jonna. den mest morgonpigga tjejen då de är som mest olämpligt. lagomt jobbig! mest sliten såg pinn ut med sin "hej-jag-är-en-söt-liten-pojke-som-nyss-vaknat" look. haha! mycket trevliga och roliga människor. hur bra helg som helst!

nu väntar plugg. ma d, why god whyyyyy!? 

RSS 2.0