criss-cross.

nyss hemkommen från centralbadet och gymmet. mycket skönt och trevligt sällskap med andrea och cissi! lite om dagen gör bra för magen.

nu väntar duschen och pluggande. känns som att de börjar bli en del att göra nu + att jag lär sticka till uf nu som en galning. men de ska bli kul att se hur de går och hur våra produkter säljer. senare greeeeeys!

bäst jag går annars blir jag kvar här...

motivation

jag känner mig motiverad för första gången på länge! nu kör vi!
 
mycket skön 5kmare igår. högre tempo än vanligt och nu jävlar!
igår städade jag och tog hand om mig själv. skönt att bara ta de lite lugnt. idag har jag varit vid kiropraktorn, haft fotbollssamtal. ikväll blir de långpromenad och mat. jag trivs just nu. hur bra som helst. 

fick igår reda på att jag ska jobba eftermiddag på lovet. vilket liv, jag och alla människor kommer gå om varandra. what to do, what to do?  

fyra vita får OCH ETT SVART LAMM! eller hur hette de nu?

de finns inte tillräckligt med ord för att beskriva veckan i turkiet med laget, totally amaazzzing! best trip evvvahh! bäääää. sammanfattar de hela mycket bra. up and downs, mest ups. solen sken, de spöregna (aldrig sett så mycket regn på en och samma gång), åskan gick, katterna bråkade, de va kallt och sen blev de varmt. blandat väder och så men vi har ju varandra! dom fyra vita lammen och de svarta fåret. komik! bästa tjejerna evvvaahhh! totally! bilder kommer senare när jag får ork att lägga in dom på datorn.

haft en riktigt bra, mysig och lugn helg. andreas har varit här. shoppade loss totally igår, för att vara mig. mid-season sale! underbart bra. annars har vi bara tagit de lugnt och tränat. gillart. återhämtning av sömn efter turket.

annars så håller jag mina tummar hela tiden för dig anton, du fixar de!

side.

de som verkade så långt bort är nu här. hejdå sverige!

merhaba turkiet


tar det på faktura, betalar i natura.

imorgon är det dags! turkiet med laget. väskan är nästan färdigpackad, kameran laddad och kroppen redo. ska ner på stan och inhandla det sista. perfekt. en vecka i side med ett väldigt bra gäng! haft fullt upp idag faktiskt. projektdag, jobbat med UF. har pluggat psykologi och hämtat grejer i skolan med. så senare ikväll efter min planerade springtur ska jag varva ner till greys. äntligen är det igång igen!!

hade en riktigt bra helg hemma. även fast det va lite va de underbart att umgås med anna och amanda i lördags. riktigt kul! trots lite folk ute och ganska konstigt folk. gillar dom skarpt! ska prioritera på lovet och umgås mer med dom. är för dålig på de. för er ska jag göra de tusen gånger om!


long time, no see.

känner mig faktiskt ganska upptagen nuförtiden. just nu sitter jag och knepar och knåpar med en del UF-dokument. det börjar väl sakta men säkert ta form.

måndag idag, tisdag imorgon, vilket i princip innebär att jag är ledig. sen på onsdag far jag hem till dalarna igen och hoppas på en lika bra helg som den förra var! ska spendera en kväll med mina tjejer, som jag saknat dom! ska ragga ihop lite grejer till turkiet också, kamera och så. inte långt kvar nu tills vi åker! ska bli så himla bra. massa sol, bad och värme.

själva den här dagen har gått till ingenting, måndagar alltså...

RSS 2.0