connection.

ska snart bege mig ner mot skolan för ett möte med UF-handledaren. det är det enda som jag måste göra på tisdagar, annars är jag helt ledig. idag hade jag tänkt att jag ska skriva mitt svenska tal, jobba med UF och förhoppningsvis åka och simma lite. skulle vara skönt.

vill bara att tisdag och onsdag ska gå snabbt så jag får åka hem på torsdag!


måndag.

dagen sniglar sig fram, sitter och längtar efter att klockan ska bli 14:55 så att jag kan få gå till skolan, ha min enda lektion och ha det överstökat! har haft massa dötid idag som jag och andrea spenderat på stan. fick inte med mig nåt hem av det som jag skulle ha, det fanns inte helt enkelt. som vanligt när jag ska ha något. men fick äntligen min BULLE!!!

puss


far och fläng.

har fått haft maja och mamma här hela helgen! vi har varit på ikea, på stan i linköping, i hageby och dom hann också med ingelsta. plus att vi har ätit en massa. de är ju gott med mat! skönt att haft dom här i några dagar iallafall. åker hem på fredag för årsfest osv och då träffar jag dom igen.

just nu sitter jag och bara är efter fgn, älskar när man har massa tid på sig! sen blir det mat, lite stan och skola.

ciao.


you found me.

vilka människor det går på våran skola. haha, matsalen kan vara ett riktigt nöje!

igår for jag till boren för vad jag trodde, se ifk ta en säker trepoängare mot boren. men så blev inte fallet och nu lär vi vinna med 6-0 på söndag för att hålla oss kvar i tvåan. mission impossible, men vi går fört!
nu är det dags för lite städning! sen tillbaka till skolan.

ciao.

100921

matte d prov imorgon. nu vet ni vad jag gör idag.

vilken helg.

helgen gick sjukt fort. fredagen blev lugn med chill hemma. gick upp ganska tidigt på lördagen och gick till erikshjälpen, fixade lite och sen var det dags för DERBY. säger då det. trodde peter och gänget skämta när dom sa att jag skulle starta som innermitt. jag som ställt in mig på att sitta bänk. men det gick okej, varken bra eller dåligt. andra halvlek startade jag som vänsterback, men böt ut mig själv efter ca 10 då mina ben var som gele. det blev förlust med 3-1 men jag tycker att vi gjorde en bra match med tanke på omständigheterna! kvällen spenderades med marion och lina, GOD MAT! sen natten blev ett litet äventyr, haha.

sen var det upp och hoppa för ännu en match på söndagen, kisa hemma med b-laget. förlust. vi var dåliga och dom var bra. jag var verkligen inte bra, mina ben var döda. ett försök till tidig sängång sen efter herrmatch, mat, bil-lämnande och plugg. nu ska jag ta tag i det sista av min religionsuppgift efter en ganska rolig fg-träning!


KATASTROF sverige! tycker det är sjukt hur vi kan släppa in sd i riksdagen. skärpning. dessutom blir det ta från dom fattiga och ge till dom rika politik i fyra år till. lyckat.


sd är mögel! genomruttna.

derbydag.

igår var en ganska skön dag. skola, städa, massa tacos, ifk-matchen och sen chill. hämtade mina kläder från hm och jag är nöjd. sitter här nu och äter frukost. bland det bästa som finns när man har lång tid på morgonen! ska snart gå bort till erikshjälpen i spöregnet och kolla efter garn och lite andra småsaker.

senare idag är det dags för DERBY. tugga taggtråd. vinner ifk vinner dom serien, vinner vi så kan det vara vår räddning från att åka ur. TAGGA!

Dam div II, IFK Norrköping - Eneby BK, lördagen den 18/9 kl 15.00 på Idrottsparken.

Laget: Magdalena Broman, Frida Lindvall, Michaela Wieselgren, Jessica Johansson, Ellen Waerme, Johanna Nilsson, Ronja Haag, Lina Mohede, Sofie Larsson, Simona Ågren, Johanna Sjöholm, Mathilda Kilström,Linnea Liif, Victoria Svensson och Michaela Kinnersjö

IFK-s trupp:
Camilla Johansson, Maria Eriksen (ny målvakt från Kvarnsvedens IK), Nina Dahlholm, Lina Pegler, Sandra Landberg Carlzon, Frida Bremer, Bella Perenkranz, Sofie Wikström, Malin Gustavsson, Maria Svensson, Marion Nilsson, Linnéa Mellblom, Sandra Karlsson, Linnéa Kogsta, Emma Lennartsson, Ida Kregert Blomstrand, Lovisa Ederström, Hanne Gråhns


vilken dag.

vaknade imorse och ville helst av allt stanna i sängen. tog mig dock upp och till skolan. skolan är slapp, kanske för slapp. gör att man inte tar tag i saker, iaf inte jag. ner på stan för att köpa ett nytt lås för jag råkade låsa in mina nycklar i skåpet häromdagen. bra jobbat.

nu sitter jag här efter en promenade från eneby hem och ska plugga. 25 ord på engelska ska jag kunna tills imorgon fick jag veta idag och det är inte lätt.

ciao.

hm-handlat.




transparent skjorta


poncho

you give until it hurts, and then you give a little bit more.

jag känner att fast jag inte trodde det har jag en hel del att göra idag. ganska mycket plugg, handla, äta och städa lite. skippade träningen imorse, ont i halsen idag igen. måste stoppas!

träningen igår var kul tycker jag. nu är det bara att fortsätta i det här spåret!

come on skinny love.

viruset känns borta och jag har både spelat match och tränat. har däremot aldrig förr varit med om värre träningsvärk. kanske blir så när man spelar med panodil? hur som haver är det ändå skööönt! och ännu skönare att jag och marran tog oss en löparvända igår kväll.

vad som är ännu bättre är att andreas varit här lördag-söndag. blir inte bättre! nu ska jag dammsuga osv. vara lite duktig.



sötnos

jag är sjuk.

ända sedan förra torsdagen har jag haft ont i halsen. konstant. i förrgår va det värsta halsont jag varit med om. men igår och idag har det känts bättre.. men känns det något imorgon ska jag till såpkullen. kan va bra. jag har helt enkelt inget flyt och har inte haft det dom senaste två åren. hoppas det vänder snart.

smsa med maja igår. hon och bergan är på cypern. men hon ville åka hem för att hon bränt sig. jag är inte förvånad.

hur som haver vart jag ledsen nyss. hörde att käraste matrialar guran ska begravas idag. sötaste guran. vila i frid.

back in norrkoping!

tillbaka i stan efter en helg i dalarna. vilken helg sen. hunnit med mycket och allt har gått upp och ner som en jävla bergochdalbana. företagsfest, falun, akuten, borlänge m.m! haft en mycket bra helg dock. måste däremot klaga på SJ. så jävla dåliga! försenat tåg när jag åkte hem, försenat när jag åkte ner och bussbyte och massa. inte ens personal fanns det. vad håller dom på med!?!?!?

imorgon har jag en fullspäckad men bra dag framför mig! ska fixa massa och unna mig lite. perfekt. sen är det dags att dra igång med projektarbetet. berättar mer om det när det börjar ta form.

nu ska jag äta lite, om jag kan svälja maten, och sen krypa till kojs. är trött. somnar nöjd efter att nyss varit och sett när eneby vann mot smedby! när vi knappt hade elva man att starta med först. bästa tjejerna <3

NATTI

skinny love.

halsont. check.
fotskada. check.
hosta. check.
snorig. check.

inte fan är jag nå bitter för det. solen skiner, har slutat för dagen, ska hem till familjen och imorgon ska jag spendera tid med min syster. förhoppningsvis kanske båda! dessutom kommer håkis och lindis hit en sväng sen! glad tjej. det är faktiskt lite tomt utan dom här.

nu ska jag packa, duscha och diska. sen är det dags att bege sig upp mot dalarna.



hey, your not the man you said you'd be.

har lyckats igen. foten är svullen och blå, efter 5 min av en match. ovärt, onödigt och så jävla illa. dessutom förlorade vi matchen. igen. är så trött på att förlora och ännu mer trött på annat som har med saken att göra. men det talar vi inte om. inte nu men när det finns tillfälle.

dagen idag har bestått av skola. lyssnat på jan björklund, utbildningsminister men blev inte klokare för det. men försöka kan man ju när det faktiskt är min tur att rösta.

det här ska iallafall bli vårat bästa år, vårat år!




såhär glad vill jag vara.


RSS 2.0